CABINET VETERINAR 112vet GUȘOENI – VÂLCEA

Cabinetul veterinar 112vet Gușoeni – Vâlcea

Începand cu luna august 2018, vă aşteptăm la sediul nostru, în centrul Comunei Gușoeni, lângă sediul Primăriei, Gușoeni – Judeţul Valcea pentru a ne cunoaşte mai bine şi pentru a veni mai bine în ajutorul Dumneavoastră. Scopul cabinetului veterinar va fi acela de a va ajuta in ceea ce priveste consilierea cresterii animalelor cu o buna nutritie a acestora, o consiliere si punerea in practica a diverselor tratamente in cazul animalelor bolnave, diverse operatii ( castrari caini, pisici la cabinet, cat si pe teren : porci, armasari etc), consiliere legislativa privind identificarea animalelor cu indrumarea spre primirea de subventii si multe altele.

În plus echipa 112vet prin acest site vă oferă articole științifice și sfaturi utile pentru o cat mai bună creştere şi îngrijire a prietenilor Dumneavoastră.

Ambulanţă

Ne deplasăm în cel mai scurt timp posibil la domiciliul dumneavoastră, în Laloşu – Valcea precum şi în împrejurimi pe teren.

Diagnostic

Diagnosticarea afecțiunii pe baza examinării și semnelor clinice, recoltarea probelor și comunicarea rezultatelor în cel mai scurt timp.

Tratament

Ingrijire și tratament medicamentos/igieno-dietetic sau chirurgical atat la domiciliu, cat şi la cabinet cu posibilitate de internare.

Telefoane 112vet

Asistent: 0724.671.878

Dr. Valentin ANGHELOAIA  0720.112.838

CABINET VETERINAR 112vet GUȘOENI :

S.C.CMV SERVICII VETERINARE SRL – COD FISCAL: 36940598,  J38/41/2017

Adresa: Clădirea de lângă Primăria Gușoeni – COMUNA GUȘOENI, JUDETUL VALCEA

e-mail: office@112vet.ro     www.112vet.ro

 

FacebookTwitterGoogle+LinkedInEmail