Cabinetul veterinar 112vet MĂCIUCA – VÂLCEA

Dr Valentin ANGHELOAIA

Medic veterinar, ce vine în ajutorul crescătorilor de animale de fermă prin diversele manopere sanitar-veterinare dar şi a celor cu animale de companie.

Cabinetul veterinar 112vet Măciuca – Vâlcea

Începand cu a doua jumatate a lunii octombrie 2015, vă aşteptăm în sediul nostru din clădirea din targul comunal, Măciuca Judeţul Valcea pentru a ne cunoaşte mai bine şi pentru a veni mai bine în ajutorul Dumneavoastră. Scopul cabinetului veterinar va fi acela de a va ajuta in ceea ce priveste consilierea cresterii animalelor cu o buna nutritie a acestora, o consiliere si punerea in practica a diverselor tratamente in cazul animalelor bolnave, diverse operatii ( castrari caini, pisici la cabinet, cat si pe teren : porci, armasari etc), consiliere legislativa privind identificarea animalelor cu indrumarea spre primirea de subventii si multe altele.

În plus echipa 112vet prin acest site vă oferă articole științifice și sfaturi utile pentru o cat mai bună creştere şi îngrijire a prietenilor Dumneavoastră.

Ambulanţă

Ne deplasăm în cel mai scurt timp posibil la domiciuliul dumneavoastră, în Măciuca şi Gușoen – Valcea precum şi în împrejurimi pe teren.

Diagnostic

Diagnosticarea afecțiunii pe baza examinării și semnelor clinice, recoltarea probelor și comunicarea rezultatelor în cel mai scurt timp.

Tratament

Ingrijire și tratament medicamentos/igieno-dietetic sau chirurgical atat la domiciliu, cat şi la Cabinet cu posibilitate de internare.

Măciuca este o comună în județul VâlceaOlteniaRomânia.

Comuna este așezată în sudul județului Vâlcea, la 15 Km nord de orașul Bălcești și 25 km de orașul Dragășani. Este o comună formată din 8 sate mari: Oveselu – (centru de comună), BocșaBotoraniCiocănariMăciuceniMăldăreștiPopeștiȘtefănești,Zăvoieni.

 

Telefoane 112vet

FIX: 0250.769.787

Asistent: 0730.394.789

Dr. Valentin ANGHELOAIA  0720112838

CABINET VETERINAR 112vet MACIUCA:

S.C.CMV SERVICII VETERINARE SRL – COD FISCAL: 36940598,  J38/41/2017

Adresa: Clădirea din targul comunal Maciuca – COMUNA MACIUCA, JUDETUL VALCEA

e-mail: office@112vet.ro     www.112vet.ro    Facebook: Cabinet Veterinar Maciuca-Vâlcea

Cabinetul veterinar 112vet Măciuca este situat în centrul comunei Măciuca, localitate din Județul Vâlcea, având la graniță comuna Valea Mare, Fârtățești, Stănești și Gușoeni.

Măciuca este o comună în județul VâlceaOlteniaRomânia.

Comuna este așezată în sudul județului Vâlcea, la 15 Km nord de orașul Bălcești și 25 km de orașul Dragășani. Este o comună formată din 9 sate mari: Oveselu – (centru de comună), BocșaBotoraniCiocănariMăciuceniMăldăreștiPopeștiȘtefănești,Zăvoieni.

FacebookTwitterGoogle+LinkedInEmail